MaxeyLash -ripsiseerumi 3 ml

70,00 

MaxeyLash -ripsiseerumi tukee karvatupen toimintaa ja tekee ripsistä pidemmät ja tuuheammat.

Varastossa

Kuvaus

MaxeyLash -ripsiseerumi tukee karvatupen normaalia toimintaa ja tekee ripsistä pidemmät ja tuuheammat. Sitä voidaan käyttää myös kulmakarvoille.

Miten käytän seerumia?
Levitä seerumia kerran päivässä luomirajalle. Levitä seerumia aina puhtaille luomille ja poista piilolinssit ennen levitystä. Pieni määrä riittää ja siveltimen voi pyyhkäistä pullon suulle. Suositellaan käytettäväksi iltaisin. Maksimaalinen tulos saavutetaan noin kahden kuukauden kohdalla, jonka jälkeen tulosta ylläpidetään käyttämällä joka toinen päivä. Voit käyttää tuotetta sekä ylä- että alaripsiin, sekä kulmille.

Seerumin käytön aloituksen yhteydessä ihoa voi aluksi kevyesti kihelmöidä tai kuumottaa, tämä on normaalia ja tuntemukset häviävät nopeasti. Ripsiseerumi on tehokkuudestaan huolimatta hellävarainen luomille kun sitä ei käytetä rikkoutuneella iholla. Mikäli seerumia joutuu silmään, huuhtele silmä runsaalla vedellä välittömästi.

Seerumia ei suositella käytettäväksi raskauden tai imetyksen aikana, eikä alle 18-vuotiaille.

Tuotteen koko: 3 ml

Sisältö/INC:
Aqua, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, C12-15 Alkyl Benzoate, Gaprylyl Glycol, Panthenol, Alcohol, Biotin, Sodium Hydroxide, Isopropyl Dihydro Noralfaprostal, Sodium Hyaluronate, Phenethyl Caffeate