Teitä palvelee

Annica Sivula – Cidesco-kosmetologi/ripsiteknikko

Olen kansainvälisen laatusertifikaatin suorittanut Cidesco-kosmetologi, ripsiteknikko ja parturi-kampaaja. Olen suorittanut seitsemän ripsikoulutusta, Alexandrian sokerointikoulutuksen ja useiden ihonhoitosarjojen tuotekoulutuksia (mm. Biodroga, Biodroga MD).

Perustin toiminimeni vuoden 2014 alussa ja olen sen jälkeen toiminut sekä sopimusyrittäjänä että palkallisena. Olen muodostanut oman käsitykseni täydellisestä hoitolasta, jollaisessa haluan palvella asiakkaita. Vuonna 2018 tämä oli viimein mahdollista, kun löysin liiketilan joka tuntui heti omalta kauneushoitolalta.

Olen iloinen ja pirteä asiakaspalvelija. Haluan varmistaa että nautit jokaisesta käynnistäsi ja saat ansaitsemaasi laatua.

Tutustu minuun enemmän ihmisenä lukemalla blogiteksti täältä.

Liisi Lempinen – Kosmetologi/ripsiteknikko

Olen kosmetologi/ripsiteknikko, ja aloitan työt Ihollesi-hoitolassa 1.4. Olen ollut alalla täysipäiväisesti jo yli seitsemän vuotta ja erityisesti ripsienpidennykset ovat suuri intohimoni. Koulutuksia on kertynyt vuosin varrella useita, jolla pidän ammattitaitoani yllä. Ripsien ohella teen myös mm kulmien ja ripsien värjäyksiä ja laminointeja, sekä sokerointia ja Shellac-kestolakkauksia.

Toivotan kaikki uudet sekä vanhat asiakkaat sydämellisesti tervetulleeksi palveluiden pariin.