Yleistä

Ihollesi.com/kauppa on Ihollesi Kauneushoitolan ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Tmi Annica Sivula(y:2592813-9, Töölönkatu 46 00250 Helsinki, 0409528481. Tmi Annica Sivula pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4, helpdesk@vismapay.com, 09 3154 2037 klo 8-16), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Voit maksaa ostokset kortti- ja pankkimaksulla, mobiilimaksulla (MobilePay, Pivo, Siirto, Masterpass) tai Jouston, Fellown tai OPn laskulla tai osamaksulla. Laskutustavasta riippuen laskuun voidaan lisätä laskutuslisä.

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä ovat Postin ja Matkahuollon kuljetuspalvelut. Voit valita toimitusavaksi Postin kautta postipaketin tai Palomieskalentereille pikkupaketin, joka jaetaan suoraan postitusosoitteeseen. Matkahuollon kautta paketit lähtevät lähellä paketteina. Voit myös noutaa tilauksen erikseen sovittuna ajankohtana Taka-Töölöstä (myös iltanoudot).

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Postituskulut paketeille ovat kiinteä 6,30€, pikkupaketti Palomieskalentereille 4,90€.

Mikäli paketti jätetään noutamatta, on myyjällä oikeus periä tästä aiheutuneet kulut kokonaisuudessaan. Palautunut paketti ei ole palautus. Toimi palautusohjeiden mukaan.

Noudot tulee tehdä 2vk sisään tilauksesta.

Toimitusaika

Pääsääntöisesti toimitusaika on 1-3 arkipäivää, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen. Noudon voi sopia jopa tilauspäiväksi, mikäli hoitola on auki. Paketit lähetetään arkisin ma-pe, poikkeuksellisesti myös viikonlopun aikana. Tilaukset pyritään aina käsittelemään ja lähettämään 24h aikana.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivästä lähtien, poislukien kosmetiikkatuotteet.

Mikäli haluat palauttaa tuotteen/tuotteita, ole aina ensin yhteydessä sähköpostilla info@ihollesi.com ja kerro mitä haluat palauttaa.

Palautettavien tuotteiden tulee olla avaamattomia ja jälleenmyyntikuntoisia. Avattu tuote on ostopäätös. Mikäli havaitset tuotteissa jotakin vikaa, ole yhteydessä sähköpostilla välittömästi ja tee kirjallinen reklamaatio. Mikäli huomaat paketissa vaurioita, ota yhteys paketin kuljetuksesta vastanneeseen tahoon ja tee reklamaatio välittömästi saatuasi tilauksen.

Asiakas vastaa palautuksesta syntyvistä kuluista, kuten postimaksusta itse. Palautuksen voi tehdä myös erikseen sovittuna ajankohtana noutomyymälään (Töölönkatu 46). Palautuksen käsittelykulut ovat 10€ per tilaus (sis.käsittely + postimaksut).

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse tai tekstiviestillä.

info@ihollesi.com
0409528481