Lahjakortit

Saat ostettua lahjakortin hoitolan palveluihin nopeasti ja kätevästi tältä sivulta. Lahjakortit ovat voimassa 6kk ostopäivästä. Lahjakortin voi ostaa isommallekin summalle, sillä sen voi käyttää myös osissa.

Hoitolan lahjakortteja ei voi käyttää verkkokaupassamme. Verkkokaupan lahjakortit myynnissä erikseen verkkokaupan puolella. Lahjakorttihoidot tekee hoitolan omistaja Annica. Liisille lahjakortteja saa tällä hetkellä suoraan Liisiltä.


Lahjakorttikoneen tarjoaa Timma, joka käsittelee maksut ja korttitiedot suojatusti.

Jäikö lahjakortti käyttämättä? Ei hätää!

Kaikille käy joskus niin että saatu lahjakortti vain unohtuu kiireiden keskellä ja löytyy siivotessa hyllyn perältä. Koska tilanne on erittäin harmittava, hoitolani haluaa tarjota sinulle vielä mahdollisuuden käyttää vanhentunut lahjakortti. 10€ maksua vastaan saat lahjakortin aktivoitua ajanvarausta varten ja pääset nauttimaan hoidosta. Lahjakortin voi aktivoida vielä 2 kuukauden sisällä sen viimeisestä käyttöpäivästä. Ota yhteyttä hoitolaan ja anna lahjakorttisi tiedot. Pääset varaamaan ajan lahjakorttiasi vastaan ja voit maksaa aktivointimaksun hoidon yhteydessä.