Cristel Studio ripsienpesuaine

25,00 

Cristel Studion paksu ja pH-ideaali pesuvaahto ripsienpidennysten päivittäiseen puhdistukseen. Vaahto on valmistettu Suomessa ja vegaaninen.

Kuvaus

  1. Cristel Studion paksu ja pH-ideaali pesuvaahto ripsienpidennysten päivittäiseen puhdistukseen. Vaahto on valmistettu Suomessa ja vegaaninen. Saatavilla myös täysin hajusteeton versio.

Miksi ripset tulee pestä päivittäin?
Ripsienpidennykset pysyvät todistetusti paremmin kun ne pitää puhtaana. Ripsien tyveen kertyvä lika ja öljy haurastuttavat ripsiliimaa, sekä sulkevat volyymien kauniit viuhkat. Ripset tulisikin pestä päivittäin, jopa kahdesti allergiakautena tai jos harrastat hikiliikuntaa tai saunot.

Käyttö:
Ravista pullo hyvin ja pumppaa vaahtoa kädelle (yksi pumppaus riittää jo molemmille silmille). Levitä vaahto sormin tai pesusiveltimellä ripsille ja sivele reilusti ripsien tyvestä kärkeä kohti. Pese myös silmänympärysiho. Huuhtele runsaalla lämpimällä (ei kuumalla) vedellä useamman kerran. Kuivaa ripset painelemalla kevyesti puhtaaseen pyyhkeeseen tai talouspaperiin ja harjaa kuivana. Pese ripset aina viimeisenä pesurutiinina, jotta varmistut ripsien puhtaudesta.

Suosittelen ostamaan lisäksi pesusivellinpaketin, jossa mukana tulee myös kaunis ja kätevä ripsiharjan säilytystuubi.

Tuotteen koko: 150 ml

Sisältö/INC:
Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoamphoacetate, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Citric Acid, Glycerin, (Parfum)

Hakusanat: ripsienpesuaine, ripsivaahto, ripsishampoo, Cristel Studio, ripsien pesu

Lisätiedot

Tuoksu

Tuoksullinen, Hajusteeton

Saatat myös pitää...