Lisäpaketti ripsienpidennysten pesuun

5,90 

Tämä lisäpaketti sisältää sekä ripsienpesusiveltimen, että ripsiharjan kätevässä säilytystuubissa.

Kuvaus

Tämä lisäpaketti sisältää sekä ripsienpesusiveltimen, että ripsiharjan kätevässä säilytystuubissa. Pesusivellin on tärkeä osa ripsien tehokasta puhdistusta ja sivellin säilyy hyvänä erittäin pitkään. Ripsiharja säilytystuubissa on kätevä matkoille ja laukkuun, tuubi suojaa harjaa keräämästä likaa itseensä. Harjan pystyy helposti vaihtamaan tuubiin vetämällä harjan irti korkista. Ole varovainen kun painat uudet harjan paikoilleen, ettet irrota tuubin päähän liimattua koristepäätä.

Miksi ripset tulee pestä päivittäin?
Ripsienpidennykset pysyvät todistetusti paremmin kun ne pitää puhtaana. Ripsien tyveen kertyvä lika ja öljy haurastuttavat ripsiliimaa, sekä sulkevat volyymien kauniit viuhkat. Ripset tulisikin pestä päivittäin, jopa kahdesti allergiakautena tai jos harrastat hikiliikuntaa tai saunot.

Pesu:
Ravista vaahtopullo hyvin ja pumppaa vaahtoa kädelle (yksi pumppaus isosta pullosta riittää usein molemmille silmille). Levitä vaahto sormin tai pesusiveltimellä ripsille ja sivele reilusti ripsien tyvestä kärkeä kohti. Pese myös silmänympärysiho. Huuhtele runsaalla lämpimällä (ei kuumalla) vedellä useamman kerran. Kuivaa ripset painelemalla kevyesti puhtaaseen pyyhkeeseen tai talouspaperiin ja harjaa kuivana. Pese ripset aina viimeisenä pesurutiinina, jotta varmistut ripsien puhtaudesta.

Hakusanat: ripsienpesuaine, ripsivaahto, ripsishampoo, ripsien pesu, ripsiharja, pesusivellin, pesuharja

Lisätiedot

Väri

Lila, Keltainen, Turkoosi, Vaaleanpunainen