Ripsien kestotaivutus

Helsinki, Taka-Töölö

Lashlift on uudenlainen kestotaivutus, jolla saavutat näkyvyyttä katseeseesi ilman ripsienpidennyksiä. Ripset taivutetaan ylös juuri sinulle valitun muotin avulla, erotellaan ja suoristetaan kauniin lopputuloksen saamiseksi. Useimmiten ripset myös kestovärjätään näyttävämmän lopputuloksen saavuttamiseksi.

Taivutus on pitkäkestoinen ja loivenee ripsien kasvusyklin mukaan. Taivutus tehdään ripsien tyveen, josta se kasvaa omien ripsien mukana kohti ripsien kärkeä. Tippuneiden ripsien tilalle kasvavat luonnonripset ovat luonnollisestikin normaalitilassa. Taivutus näkyy täten ripsissä jopa 6-12vk ja suositeltu väli uusintakäsittelylle onkin 1,5-2kk, minimiväli 5vk. Lisätietoa kestotaivutuksesta voit lukea tietopankista.

Lisää kuvia Galleriassa.

Ripsiseerumi

Ripsien kestotaivutuksen lopputulokseen vaikuttaa oleellisesti omien ripsiesi paksuus ja pituus. Jos ripsesi ovat vaurioituneet huonosti tehdyistä ripsienpidennyksistä, tai ovat luonnostaan hennot, voidaan ripsien kasvua edesauttaa ripsiseerumilla. Katso ripsiseerumin perinteinen vaikutus yllä olevista kuvista.

Tervetuloa Ihollesi -kauneushoitolaan Helsingin Taka-Töölöön!