Ripsienpidennykset

Helsinki, Taka-Töölö

Kauniit ripsienpidennykset keräävät katseita! Ihollesi kauneushoitolasta saat kauniit ja turvalliset ripset, jotka tehdään asiakkaan toiveita kuunnellen ja luonnon ripseä kunnioittaen seitsemän koulutuksen kokemuksella. Käytössä vähähöyryinen, hyvin siedetty ripsiliima, sekä muut Barbara Lashesin laadukkaat ja maailmalla arvostetut tuotteet. Ripsienpidennysten päivittäiseen pesuun myynnissä täysin suomalainen, vegaaninen ja silmänympärysihoa kuivattamaton Salon Volumen vaahto.

Volymiripset vai klassiset pidennykset?

Ripsienpidennykset jaetaan kahteen eri kategoriaan: klassisiin ja volyymeihin. Molemmilla tyyleillä voidaan luoda sekä kevyttä että näyttävää lookkia. Molemmissa tekniikoissa omien ripsiesi pituus ja paksuus määrittelevät kuinka paksua ja pitkää kuitua sinulle voi käyttää. Kuidun paksuus klassisissa valitaan muistuttamaan oman ripsesi paksuutta ja volyymissa viuhkojen koko lasketaan tämän tiedon perusteella. Lue lisää ripsikuidun valinnasta ja eri tyyleistä tietopankista. Klassista ja volyymia voidaan myös yhdistää, jolloin yleisimmin puhutaan hybridi tai mix ripsistä. Tuuheista ja näyttävistä kertaluontoiseksi tarkoitetuista volyymeista käytetään nimitystä megavolyymit.

Lisää kuvia Galleriassa.

Palvelukuvauksista löydät ohjeet ripsihuollon valintaan, sekä toimenpiteet ennen ripsien ottamista ja laiton jälkeen. Ripsienpidennysten hoito-ohjeet löydät tietopankista. Meiltä saat myös ostettua ripsien pesuaineen.

Jos olet allergisoitunut ripsiliimalle, voit edelleen saada näyttävät ripset kestotaivutuksella, sekä saada pidemmät ja tuuheammat ripset ripsiseerumilla. Lue lisää kestotaivutuksesta palvelukuvauksista.

Tervetuloa Ihollesi -kauneushoitolaan Helsingin Taka-Töölöön!