Biodroga AHA Facial Exfoliator – yhdistelmäkuorinta

Brändi: Biodroga

50,00 

Biodrogan AHA Facial Exfoliator on yhdistelmäkuorinta, joka sisältää AHA-happoa sekä mekaanisen rakeellisen kuorinnan

Varastossa

Kuvaus

AHA Facial Exfoliator on tehokas yhdistelmäkuorinta, jossa saat samassa AHA-hapon sekä rakeellisen kuorinnan. Kyseessä on siis kemiallisen ja mekaanisen kuorinnan yhdistelmätuote. Tuotteessa olevat kuorintarakeet ovat jojobavaharakeita.

Kuorinta pitää ihon pehmeänä ja auttaa vaikuttavia aineita imeytymään ihoon. Tehoseerumit sekä voiteet imeytyvät aina paremmin kun ihoa kuoritaan säännöllisesti.

Käyttö:
1-2krt viikossa ihon puhdistuksen jälkeen (sekaiholle/ongelmaiholle suositus 2krt/vk). Tuote levitetään kasvoille sormin tai siveltimellä välttäen silmänympärysihoa. Tuotteen annetaan vaikuttaa 5-10min, jonka jälkeen rakeita pyöritellään iholla kostutetuilla sormilla ja huuhdellaan pois. HUOM! Ohita mekaanisen kuorinnan vaihe mikäli ihossa on tulehtuneita, punoittavia epäpuhtauksia, etteivät tulehdukset leviä iholla ja näppylät ärry. Pieni kihelmöinti, punoitus ja kuumotus ovat normaaleja tehokkaan kuorinnan tuntemuksia, mutta mikäli punoitus jää iholle pitkäksi aikaa, lopeta tuotteen käyttö. Kuorinnan käytön aikana tulee iho aina suojata auringolta, esimerkiksi High UV-Protection SPF30.

Kenelle:
Yhdistelmäkuorinta sopii useimmille ihotyypeille. Ei suositella pahasti couperoottiselle tai herkälle iholle.

Tuotteen koko: 75 ml

Sisältö/INC:
Water (AQUA), Glycolic Acid, Glycerin, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Vp Copolymer, Sodium Hydroxide, Polyglyceryl- 4 Caprate, Hydrogenated Jojoba Oil, Jojoba (SIMMONDSIA Chinensis) Seed Wax, Bisabolol, Xanthan Gum, D&C Red No.30(Ci 73360)