Ihokarvojen sokerointi

Helsinki, Taka-Töölö

Ihollesi kauneushoitolasta saat ihokarvojen poiston hellävaraisella Alexandria sokeroinnilla. Sokerointi on jokaiselle ihotyypille (myös atooppiselle iholle) ja ikäryhmälle sopiva karvanpoistomenetelmä, jossa häiritsevät ihokarvat poistetaan sokerimassan avulla. Sokeri on vesiliukoista, jolloin se tarttuu vain karvoihin ja kuolleeseen ihosolukkoon, saat siis kuorinnan kaupan päälle!

Sokeri on tahmea, sormenpäissä työstettävä sitkeä massa, joka koostuu luonnollisista aineista, kuten vedestä, sokerista ja sitruunamehusta. Sokeri levitetään hanskalla suojatulla kädellä alueelle, josta karvat poistetaan. Karvat voidaan poistaa hyvinkin lyhyinä (vähintään ~2mm) ja perinteisestä liuskavahauksesta eroten sokerointi ei ärsytä ihoa eivätkä karvat katkeile samalla tavalla. Alla olevassa videossa näytetään sokeroinnin työvaiheet. Lisätietoa sokeroinnista löydät tietopankista.

Säärien sokerointi

Sokerointi kokemuksia

Karvanpoisto on harvoin täysin kivuton toimenpide. Oikeaoppisella sokerointitekniikalla ja tukiotteilla on kuitenkin iso vaikutus siihen, kuinka hellävaraisesti ja tehokkaasti karvat irtoavat. Sokerointi myös ajan saatossa ohentaa ja harventaa karvankasvua huomattavasti, mikä tekee sokeroimisesta kivuttomampaa. Asiakkaiden kokemuksia sokeroinnista voit lukea arvosteluista.

Huomioithan, että bikinialueen sokeroinnit on tarkoitettu vain naisille ja niiden ikäraja on 16 vuotta. Miehet ovat erittäin tervetulleita muihin sokerointipalveluihin, esimerkiksi selkä- tai rintakarvojen sokerointiin. Ohjeet sokerointiin tulosta löydät palvelukuvauksista.

Tervetuloa Ihollesi -kauneushoitolaan Helsingin Taka-Töölöön!