Biodroga Skin Booster Hyaluronic Acid geeli

Brändi: Biodroga

109,20 

Biodrogan medikaaliseen sarjaan kuuluva hyaluronihapposeerumi geelimuodossa

Vain 2 varastossa

Kuvaus

Biodrogan medikaalilinjan suurimolekyylinen hyaluronihappo kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja pitkävaikutteisesti, sekä suojaa kosteuden haihtumiselta sitoen sitä ihoon. Tekee ihosta uskomattoman pehmeän, hävittää kuivasta ihosta johtuvat juonteet ja toimii erinomaisena kosteuttajana myös sekaiholle. Iho on kirkkaampi, kiinteämpi ja tasaisempi.

Mikä ampulli/seerumi?
Ampulli ja seerumi ovat tehoaineita ihonhoitoon. Ampulliksi kutsutaan yleisesti annospakkaukseen pakattua tehoainetta, kun taas seerumi on isommassa pumppu- tai pipettipullossa. Tehoaineita käytetään nimensä mukaisesti tehostamaan ihonhoitoa ja ne laitetaan ennen ihonhoitovoiteita.

Käyttö:
Levitä puhdistetulle iholle 1-2 kertaa päivässä ja hiero kunnes tuote on täysin imeytynyt. Jatka ihosi mukaisella voiteella. Kokeile yhdessä ylellisen ruusukvartsirullan kanssa!

Kenelle:
Pintakuivuudesta ja juonteista kärsiville ihotyypeille, myös sekaiholle tasapainottamaan ihoa.

Tuotteen koko: 50 ml

Sisältö/INC:
Aqua (WATER), Glycerin, Pentylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Sodium Acetylated Hyaluronate, Benzyl Alcohol, Rosa Gallica (FRENCH Rose) Flower Extract, Cucumis Sativus (CUCUMBER) Fruit Extract, Butylene Glycol, Cocoglucoside, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Palmitoyl Tripeptide-5, Palmitoyl Tetra Peptide-7, Palmitoyl Tripeptide-1, Carbomer