Biodroga Luxurious Grape energy concentrate ampulli

Brändi: Biodroga

44,20 

Biodrogan ihoa energisoiva ampullipakkaus sisältää 7kpl 2ml kokoisia ampulleja

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Biodrogan Luxurious Grape -ampulli antaa iholle energiaa! Se virkistää kalpeaa, sameaa ja stressaantunutta ihoa. Se parantaa ihon aineenvaihduntaa ja pintaverenkiertoa saaden ihon säteilemään, sekä napakoittaa ja tasoittaa juonteita.

Mikä ampulli/seerumi?
Ampulli ja seerumi ovat tehoaineita ihonhoitoon. Ampulliksi kutsutaan yleisesti annospakkaukseen pakattua tehoainetta, kun taas seerumi on isommassa pumppu- tai pipettipullossa. Tehoaineita käytetään nimensä mukaisesti tehostamaan ihonhoitoa ja ne laitetaan ennen ihonhoitovoiteita.

Kenelle:
Sopii kaikille ihotyypeille.

Käyttö:
Ampulli aukeaa siististi lasipullon katkoviivaa pitkin. Käytä kuitenkin aina avaamiseen pyyhettä tai talouspapaperia varotoimenpiteenä! Ampullit kannattaa käyttää viikon tehokuurina, mutta voi myös toki jakaa pieneksi tehostukseksi silloin tällöin. Levitä puhdistetuille kasvoille ennen voidetta.

Tuotteen koko: 7×2 ml

Sisältö/INC:
Water (Aqua), glycerin, pentylene glycol, propylene glycol, hylocereus undatus fruit extract, wine extract, euglena gracilis extract, panthenol, glycine, hydrolyzed soy protein, copper tripeptide-1, wheat (triticum vulgare) protein, benzyl alcohol, PPG-26-buteth-26, fragrance (parfum), PEG-40 hydrogenated castor oil, sorbitol, maltodextrin, phenoxyethanol, xanthan gum, sodium metabisulfite, potassium sorbate, tocopherol, FD&C Yellow no.6 (CI 15985)

Saatat myös pitää...