Biodroga Clear+ for impure dry skin 24h voide

Brändi: Biodroga

55,00 

Biodrogan medikaalilinjaan kuuluva 24h voide kuivalle ja epäpuhtaalle sekaiholle

Vain 2 varastossa

Kuvaus

Tämä Biodrogan 24h voide kuuluu medikaalisen linjan Clear+ perheeseen. Se kosteuttaa ja hoitaa tehokkaasti sekaihoa. Se on miedosti antioksidanttinen ja rauhoittaa, sekä pitää huokoset puhtaina kuolleista ihosoluista estäen tukkeutumia ja tulehduksia.

Mikä 24h voide?
24h voiteella tarkoitetaan tuotetta, joka on tarkoitettu käytettäväksi aamuin illoin. Tuotetta ei siis ole olemassa erikseen aamu- ja iltaversiota eli pärjäät yhdellä tuotteella.

Käyttö:
Aamuin illoin puhdistetuille kasvoille. Mikäli käytät myös jotakin tehoseerumia, laita se ennen voidetta. Maksimaalisten tulosten saamiseksi yhdistä käyttö Clear+ linjan puhdistustuotteiden kanssa: puhdistusfluidi ja kasvovesi.

Kenelle:
Epäpuhtaalle ja kuivalle sekaiholle (soveltuu siis erittäin hyvin nimenomaansuomalaiselle sekaiholle).

Tuotteen koko: 75 ml

Sisältö/INC:
Aqua (Water), Sd Alcohol 39-C (Alcohol Denat.), Butyl Methoxydibenzoylmethane, Glycerin, Octocrylene, Phenyl Trimethicone, C12-15 Alkyl Benzoate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Cyclopentasiloxane, Dicaprylyl Ether, Polysilicone-15, Ethylhexyl Triazone, Niacinamide, Tocopheryl Acetate,Phenoxyethanol, Bisabolol, Dimethicone Crosspolymer, Tetrasodium Edta, Ethylcellulose, Butylene Glycol Cocoate, Triacontanyl Pvp, Sodium Hydroxide, Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Isostearyl Alcohol, Ethylhexylglycerin