Ihokarvojen sokerointi - Helsinki, Taka-Töölö

Ihokarvojen sokerointi - Helsinki, Taka-Töölö

Ihollesi kauneushoitolasta saat ihokarvojen poiston hellävaraisella Alexandria sokeroinnilla. Sokerointi on jokaiselle ihotyypille (myös atooppiselle iholle) sopiva karvanpoistomenetelmä, jossa häiritsevät ihokarvat poistetaan sokerimassan avulla. Sokeri on vesiliukoista, jolloin se tarttuu vain karvoihin ja kuolleeseen ihosolukkoon, joten saat siis kuorinnan kaupan päälle!

Sokeri on tahmea, sormenpäissä työstettävä sitkeä massa, joka koostuu luonnollisista aineista, kuten vedestä, sokerista ja sitruunamehusta. Sokeri levitetään hanskalla suojatulla kädellä alueelle, josta karvat poistetaan. Karvat voidaan poistaa hyvinkin lyhyinä (vähintään ~2mm) ja vahauksesta eroten sokerointi ei ärsytä ihoa eivätkä karvat katkeile samalla lailla. Alla olevassa videossa näytetään sokeroinnin työvaiheet. Lisätietoa sokeroinnista löydät tietopankista.

Säärien sokerointi

Sokerointi kokemuksia

Karvanpoisto on harvoin täysin kivuton toimenpide. Oikeaoppisella sokerointitekniikalla ja tukiotteilla on kuitenkin iso vaikutus siihen, kuinka hellävaraisesti ja tehokkaasti karvat irtoavat. Sokerointi myös ajan saatossa ohentaa ja harventaa karvankasvua huomattavasti, mikä tekee sokeroimisesta kivuttomampaa. Asiakkaiden kokemuksia sokeroinnista voit lukea arvosteluista.

Alla on annettu hintaesimerkkejä sokeroinnista, katso muut sokerointipalvelut hinnastosta. Huomioithan, että bikinialueen sokeroinnit on tarkoitettu vain naisille. Miehet ovat erittäin tervetulleita muihin sokerointipalveluihin, esimerkiksi selkä- tai rintakarvojen sokerointiin. Ohjeet sokerointiin tulosta löydät palvelukuvauksista.

Tervetuloa Ihollesi -kauneushoitolaan Helsingin Taka-Töölöön!

Hinnasto

Sääret 39€
Reidet 45€
Kainalot 29€
Käsivarret 39€
Selkä 45€
Bikinilinja 35€
String/pakaraväli 45€
Brasilialainen/vakioasiakas (max. 5vk väli) 75€/48€
Sääret & brasilialainen 88€
Sääret & brasilialainen & kainalot 99€
Sääret & bikinilinja & kainalot 85€

Ajankohtaista

Varotoimenpiteet koronaa varten

1. Tule hoitoihin vain täysin terveenä ja peru aikasi lyhyelläkin varoitusajalla jos saat oireita!

2. Pese kätesi WC -tiloissa heti hoitolaan saavuttuasi.

3. Suosittelemme hengityssuojaimen käyttöä palveluissa joissa se on mahdollista. Tarjoamme ilmaisen kertakäyttömaskin asiakkaillemme.

Vallitsevan koronatilanteen takia hoitola tarjoaa asiakkailleen ilmaisen kertakäyttömaskin ja kassalta löydät käsidesin. Pyydämme, että peset kätesi WC -tiloissa heti hoitolaan saavuttuasi. Tulethan hoitoihin vain täysin terveenä ja oireettomana. Asiakkaiden turvallisuuden takaamiseksi kuljen mahdollisuuksien mukaan vain omalla autolla töihin ja treenaan salin sijasta kotona, sekä käytän hoitolassa kirurgista hengityssuojainta.

Uusi hinnasto astuu voimaan 1.2.2021

Hoitola on palvellut teitä jo kohta 3v ja on tullut aika tarkistella hinnastoa. Mm. vuosittaiset indeksikorotukset vaikuttavat liikkeeni menoihin joka vuosi. Korotukset ovat erittäin maltilliset ~5% ja se koskee vain osaa palveluista. Vastapainona ihonhoitotuotteiden hinnat laskevat! Uudet hinnat ovat näkyvissä jo nettisivuilla ja ajanvarauksessa.

Klikkaamalla nettiajanvaraukseen

Hoitola etsii vahvistusta - olisitko se sinä?

Oletko ripsiteknikko, kulma-artisti, kynsien tekijä, hieroja, pistoshoitaja tai muu kauneusalan yrittäjä? Sinulta löytyy jonkin verran kokemusta ja kouluttaudut/olet valmis kouluttautumaan säännöllisesti laadun ja tietotaidon ylläpitämiseksi? Hoitojen suuren kysynnän vuoksi etsin hoitolalle vuokratuolilaista toiseen hoitohuoneeseen. Vuokra on erittäin kilpailukykyinen 450€/kk, alussa myös prosenttivuokra mahdollisuus. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!