Ihokarvojen sokerointi - Helsinki, Taka-Töölö

Ihokarvojen sokerointi - Helsinki, Taka-Töölö

Ihollesi kauneushoitolasta saat ihokarvojen poiston hellävaraisilla Alexandria sokeroinnilla. Sokerointi on jokaiselle ihotyypille (myös atooppiselle iholle) sopiva karvanpoistomenetelmä, jossa häiritsevät ihokarvat poistetaan sokerimassan avulla. Sokeri on vesiliukoista, jolloin se tarttuu vain karvoihin ja kuolleeseen ihosolukkoon, joten saat siis kuorinnan kaupan päälle!

Sokeri on tahmea, sormenpäissä työstettävä sitkeä massa, joka koostuu luonnollisista aineista, kuten vedestä, sokerista ja sitruunamehusta. Sokeri levitetään hanskalla suojatulla kädellä alueelle, josta karvat poistetaan. Karvat voidaan poistaa hyvinkin lyhyinä (vähintään 2mm) ja vahauksesta eroten sokerointi ei ärsytä ihoa eivätkä karvat katkeile samalla lailla. Alla olevassa videossa näytetään sokeroinnin työvaiheet. Lisätietoa sokeroinnista löydät tietopankista.

Säärien sokerointi

Sokerointi kokemuksia

Karvanpoisto on harvoin täysin kivuton toimenpide. Oikeaoppisella sokerointitekniikalla ja tukiotteilla on kuitenkin iso vaikutus siihen, kuinka hellävaraisesti ja tehokkaasti karvat irtoavat. Sokerointi myös ajan saatossa ohentaa ja harventaa karvankasvua huomattavasti, joka tekee sokeroimisesta kivuttomampaa. Asiakkaiden kokemuksia sokeroinnista voit lukea arvosteluista.

Alla on annettu hintaesimerkkejä sokeroinnista, katso muut sokerointipalvelut hinnastosta. Sokerointihinnasto on suuntaa antava. Vakioasiakkaat ja helpot työt hinnoittelen aina käytetyn ajan mukaan. Huomioithan, että bikinialueen sokeroinnit on tarkoitettu vain naisille. Miehet ovat erittäin tervetulleita muihin sokerointipalveluihin, esimerkiksi selkä- tai rintakarvojen sokerointiin. Ohjeet sokerointiin tulosta (mm. karvojen pituus) löydät palvelukuvauksista.

Tervetuloa Ihollesi -kauneushoitolaan Helsingin Taka-Töölöön!

Hinnasto

Sääret 35€
Reidet 39€
Kainalot 25€
Käsivarret 35€
Selkä 39€
Bikinilinja 32€
String/pakaraväli 42€
Brasilialainen 69€
Sääret & reidet 69€
Sääret & brasilialainen 85€
Sääret & reidet & brasilialainen 110€