Ripsienpidennykset - Helsinki, Taka-Töölö

Ripsienpidennykset - Helsinki, Taka-Töölö

Kauniit ripsienpidennykset keräävät katseita! Meiltä saat kauniit ja turvalliset ripset, jotka tehdään asiakkaan toiveita kuunnellen, luonnon ripseä kunnioittaen kuuden koulutuksen kokemuksella. Käytössä vähähöyryinen, väritön ripsiliima, joka sopii herkille silmille ja hiilimustalle allergisoituneille.

Volyymiripset vai klassiset pidennykset?

Ripsienpidennykset jaetaan kahteen eri kategoriaan: klassisiin ja volyymeihin. Molemmilla tyyleillä voidaan luoda sekä kevyttä että näyttävää lookkia. Molemmissa tekniikoissa omien ripsiesi pituus ja paksuus määrittelevät kuinka paksua ja pitkää kuitua sinulle voi käyttää. Kuidun paksuus klassisissa valitaan muistuttamaan oman ripsesi paksuutta ja volyymissa viuhkojen koko lasketaan tämän tiedon perusteella. Lue lisää ripsikuidun valinnasta ja eri tyyleistä tietopankista.

Lisää kuvia galleriassa.

Palvelukuvauksista löydät ohjeet ripsihuollon valintaan, sekä toimenpiteet ennen ripsien ottamista ja laiton jälkeen. Ripsienpidennysten hoito-ohjeet löydät tietopankista. Meiltä saat myös ostettua ripsien pesuaineen.

Jos olet allergisoitunut ripsiliimalle, voit edelleen saada näyttävät ripset kestotaivutuksella, sekä saada pidemmät ja tuuheammat ripset ripsiseerumilla.

Tervetuloa Ihollesi -kauneushoitolaan Helsingin Taka-Töölöön!

Hinnasto

Uudet klassiset ripsienpidennykset 90€
Uudet volyymi ripsienpidennykset 119€
Pikahuolto klassiset 60min 55€
Huolto klassiset 75min 60€
Huolto klassiset 90min 65€
Pikahuolto volyymit 60min 55€
Huolto volyymit 90min 65€
Huolto volyymit 120min 75€
Pidennysten poisto 20€