Ripsienpidennykset - Helsinki, Taka-Töölö

Ripsienpidennykset - Helsinki, Taka-Töölö

Kauniit ripsienpidennykset keräävät katseita! Meiltä saat kauniit ja turvalliset ripset, jotka tehdään asiakkaan toiveita kuunnellen ja luonnon ripseä kunnioittaen seitsemän koulutuksen kokemuksella. Käytössä vähähöyryinen, hyvin siedetty ripsiliima, sekä muut Barbara Lashesin laadukkaat ja maailmalla arvostetut tuotteet. Ripsienpidennysten päivittäiseen pesuun myynnissä täysin suomalainen, vegaaninen ja silmänympärysihoa kuivattamaton Salon Volumen vaahto

Volyymiripset vai klassiset pidennykset?

Ripsienpidennykset jaetaan kahteen eri kategoriaan: klassisiin ja volyymeihin. Molemmilla tyyleillä voidaan luoda sekä kevyttä että näyttävää lookkia. Molemmissa tekniikoissa omien ripsiesi pituus ja paksuus määrittelevät kuinka paksua ja pitkää kuitua sinulle voi käyttää. Kuidun paksuus klassisissa valitaan muistuttamaan oman ripsesi paksuutta ja volyymissa viuhkojen koko lasketaan tämän tiedon perusteella. Lue lisää ripsikuidun valinnasta ja eri tyyleistä tietopankista. Klassista ja volyymia voidaan myös yhdistää, jolloin yleisimmin puhutaan hybridi tai mix ripsistä. Tuuheista ja näyttävistä kertaluontoiseksi tarkoitetuista volyymeista käytetään nimitystä megavolyymit.

Lisää kuvia galleriassa.

Palvelukuvauksista löydät ohjeet ripsihuollon valintaan, sekä toimenpiteet ennen ripsien ottamista ja laiton jälkeen. Ripsienpidennysten hoito-ohjeet löydät tietopankista. Meiltä saat myös ostettua ripsien pesuaineen.

Jos olet allergisoitunut ripsiliimalle, voit edelleen saada näyttävät ripset kestotaivutuksella, sekä saada pidemmät ja tuuheammat ripset ripsiseerumilla.

Tervetuloa Ihollesi -kauneushoitolaan Helsingin Taka-Töölöön!

Hinnasto

Uudet klassiset ripsienpidennykset 90€
Uudet volyymi ripsienpidennykset 119€
Uudet hybridi ripsienpidennykset 105€
Uudet megavolyymi ripsienpidennykset 169€
Huollot 59-79€, 60-120min
Pidennysten poisto 20€

Ajankohtaista

Varotoimenpiteet koronaa varten

1. Tule hoitoihin vain täysin terveenä ja peru aikasi lyhyelläkin varoitusajalla jos saat oireita!

2. Pese kätesi WC -tiloissa heti hoitolaan saavuttuasi.

3. Suosittelemme hengityssuojaimen käyttöä palveluissa joissa se on mahdollista. Tarjoamme ilmaisen kertakäyttömaskin asiakkaillemme.

Vallitsevan koronatilanteen takia hoitola tarjoaa asiakkailleen ilmaisen kertakäyttömaskin ja kassalta löydät käsidesin. Pyydämme, että peset kätesi WC -tiloissa heti hoitolaan saavuttuasi. Tulethan hoitoihin vain täysin terveenä ja oireettomana. Asiakkaiden turvallisuuden takaamiseksi kuljen mahdollisuuksien mukaan vain omalla autolla töihin ja treenaan salin sijasta kotona, sekä käytän hoitolassa kirurgista hengityssuojainta.

Uusi hinnasto astuu voimaan 1.2.2021

Hoitola on palvellut teitä jo kohta 3v ja on tullut aika tarkistella hinnastoa. Mm. vuosittaiset indeksikorotukset vaikuttavat liikkeeni menoihin joka vuosi. Korotukset ovat erittäin maltilliset ~5% ja se koskee vain osaa palveluista. Vastapainona ihonhoitotuotteiden hinnat laskevat! Uudet hinnat ovat näkyvissä jo nettisivuilla ja ajanvarauksessa.

Klikkaamalla nettiajanvaraukseen

Hoitola etsii vahvistusta - olisitko se sinä?

Oletko ripsiteknikko, kulma-artisti, kynsien tekijä, hieroja, pistoshoitaja tai muu kauneusalan yrittäjä? Sinulta löytyy jonkin verran kokemusta ja kouluttaudut/olet valmis kouluttautumaan säännöllisesti laadun ja tietotaidon ylläpitämiseksi? Hoitojen suuren kysynnän vuoksi etsin hoitolalle vuokratuolilaista toiseen hoitohuoneeseen. Vuokra on erittäin kilpailukykyinen 450€/kk, alussa myös prosenttivuokra mahdollisuus. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!