Ripsien kestotaivutus - Helsinki, Taka-Töölö

Ripsien kestotaivutus - Helsinki, Taka-Töölö

Lashlift on uudenlainen kestotaivutus, jolla saavutat näkyvyyttä katseeseesi ilman ripsienpidennyksiä. Ripset taivutetaan ylös juuri sinulle valitun muotin avulla, erotellaan ja suoristetaan kauniin lopputuloksen saamiseksi. Useimmiten ripset myös kestovärjätään näyttävämmän tuloksen saavuttamiseksi. Kotikäyttöön voit ostaa ripsivärin korvikkeeksi mustapigmenttistä laminaattia, joka pysyy ripsillä 2-3 päivää ja samalla hoitaa ripsiäsi.

Taivutus on pitkäkestoinen ja loivenee ripsien kasvusyklin mukaan. Taivutus näkyy täten ripsissä jopa 6-8vk ja suositeltu väli uusintakäsittelylle onkin 1,5-2kk. Lisätietoa kestotaivutuksesta voit lukea tietopankista.

Lisää kuvia galleriassa.

Ripsiseerumi

Ripsien kestotaivutuksen lopputulokseen vaikuttaa oleellisesti omien ripsiesi paksuus ja pituus. Jos ripsesi ovat vaurioituneet ripsienpidennyksistä, tai ovat luonnostaan hennot, voidaan ripsien kasvua edesauttaa ripsiseerumilla. Hoitolasta saat kotikäyttöön ripsiseerumin, jolla ripset (ja kulmakarvat) kasvavat pidemmiksi ja tuuheammiksi. Katso ripsiseerumin vaikutus yllä olevista kuvista.

Tervetuloa Ihollesi -kauneushoitolaan Helsingin Taka-Töölöön!

Hinnasto

Ripsien kestotaivutus 55€
Ripsien kestotaivutus ja -värjäys 70€
Ripsiseerumi (riittoisuus 5kk) 109€