Ripsien kestotaivutus - Helsinki, Taka-Töölö

Ripsien kestotaivutus - Helsinki, Taka-Töölö

Lashlift on uudenlainen kestotaivutus, jolla saavutat näkyvyyttä katseeseesi ilman ripsienpidennyksiä. Ripset taivutetaan ylös juuri sinulle valitun muotin avulla, erotellaan ja suoristetaan kauniin lopputuloksen saamiseksi. Useimmiten ripset myös kestovärjätään näyttävämmän tuloksen saavuttamiseksi.

Taivutus on pitkäkestoinen ja loivenee ripsien kasvusyklin mukaan. Taivutus tehdään ripsien tyveen, josta se kasvaa omien ripsien mukana kohti ripsien kärkeä. Tippuneiden ripsien tilalle kasvavat luonnonripset ovat luonnollisestikin normaalitilassa. Taivutus näkyy täten ripsissä jopa 6-8vk ja suositeltu väli uusintakäsittelylle onkin 1,5-2kk. Lisätietoa kestotaivutuksesta voit lukea tietopankista.

Lisää kuvia galleriassa.

Ripsiseerumi

Ripsien kestotaivutuksen lopputulokseen vaikuttaa oleellisesti omien ripsiesi paksuus ja pituus. Jos ripsesi ovat vaurioituneet ripsienpidennyksistä, tai ovat luonnostaan hennot, voidaan ripsien kasvua edesauttaa ripsiseerumilla. Katso ripsiseerumin perinteinen vaikutus yllä olevista kuvista.

Tervetuloa Ihollesi -kauneushoitolaan Helsingin Taka-Töölöön!

Hinnasto

Ripsien kestotaivutus 65€
Ripsien kestotaivutus ja -värjäys 74€

Ajankohtaista

Varotoimenpiteet koronaa varten

1. Tule hoitoihin vain täysin terveenä ja peru aikasi lyhyelläkin varoitusajalla jos saat oireita!

2. Pese kätesi WC -tiloissa heti hoitolaan saavuttuasi.

3. Suosittelemme hengityssuojaimen käyttöä palveluissa joissa se on mahdollista. Tarjoamme ilmaisen kertakäyttömaskin asiakkaillemme.

Vallitsevan koronatilanteen takia hoitola tarjoaa asiakkailleen ilmaisen kertakäyttömaskin ja kassalta löydät käsidesin. Pyydämme, että peset kätesi WC -tiloissa heti hoitolaan saavuttuasi. Tulethan hoitoihin vain täysin terveenä ja oireettomana. Asiakkaiden turvallisuuden takaamiseksi kuljen mahdollisuuksien mukaan vain omalla autolla töihin ja treenaan salin sijasta kotona, sekä käytän hoitolassa kirurgista hengityssuojainta.

Uusi hinnasto astuu voimaan 1.2.2021

Hoitola on palvellut teitä jo kohta 3v ja on tullut aika tarkistella hinnastoa. Mm. vuosittaiset indeksikorotukset vaikuttavat liikkeeni menoihin joka vuosi. Korotukset ovat erittäin maltilliset ~5% ja se koskee vain osaa palveluista. Vastapainona ihonhoitotuotteiden hinnat laskevat! Uudet hinnat ovat näkyvissä jo nettisivuilla ja ajanvarauksessa.

Klikkaamalla nettiajanvaraukseen

Hoitola etsii vahvistusta - olisitko se sinä?

Oletko ripsiteknikko, kulma-artisti, kynsien tekijä, hieroja, pistoshoitaja tai muu kauneusalan yrittäjä? Sinulta löytyy jonkin verran kokemusta ja kouluttaudut/olet valmis kouluttautumaan säännöllisesti laadun ja tietotaidon ylläpitämiseksi? Hoitojen suuren kysynnän vuoksi etsin hoitolalle vuokratuolilaista toiseen hoitohuoneeseen. Vuokra on erittäin kilpailukykyinen 450€/kk, alussa myös prosenttivuokra mahdollisuus. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!