Palvelut

Ihollesi tarjoaa asiakkailleen monipuoliset kauneus- ja ihonhoitopalvelut. Meiltä saat myös ohjeistusta jokapäiväiseen ihonhoitoon, sekä laadukkaat itsehoitotuotteet. Palvelukuvaukset löytyvät klikkaamalla alla olevia ryhmiä.

Ihonhoitosarjanani toimii saksalainen paljon tutkittu ja testattu ammattikosmetiikkasarja Biodroga, jossa yhdistyvät tarkoin valitut raaka-aineet ja tekninen osaaminen. Hoidot räätälöidään aina asiakkaan tarpeen ja toiveiden mukaan.

Tehokas pikakasvohoito: Kun tarvitset tuloksia nopeasti! Valittavissa joko tehokosteuttava tai energisoiva/napakoittava hoitokokonaisuus. Hoito sisältää: alkupuhdistuksen, tehoseerumin ja erikoisnaamion, sekä loppuhoitovoiteet.

Klassinen kasvohoito: Tämä perinteinen kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan tai timanttihionnan, tehoseerumin, hieronnan, naamion ja loppuhoitovoiteet.

Täydellinen kasvohoito: Valitse tämä hoito kun haluat täydellisen kasvohoidon. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan tai timanttihionnan, mekaanisen puhdistuksen, tehoseerumin, hieronnan, naamion ja loppuhoitovoiteet.

Klassinen ihonpuhdistus: Tämä perinteinen ihonpuhdistus sisältää: alkupuhdistuksen, kuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, naamion ja loppuhoitovoiteet.

Timanttihionta: Timanttihionta kuorii hellävaraisesti ja tehokkaasti kuolleen ihosolukon ihon pinnalta. Hoito sopii täydellisesti kuivalle tai epäpuhtaalle iholle. Sarjahoitona hionnalla pystytään häivyttämään mm. iän tuomia juonteita ja vanhoja acnearpia.

Happohoito: Hoito soveltuu erilaisille ihotyypeille ja sarjahoitona sillä pystytään parantamaan useita ihon ongelmia. Esimerkiksi pigmentaatiomuutokset, arvet, epäpuhtaudet, suurentuneet huokoset ja iän tuomat juonteet pystytään hoitamaan tehokkaasti. Käytettyjen happojen voimakkuus valitaan hoitotavoitteen perusteella. Hoitoon voi halutessaan yhdistää myös mekaanisen puhdistuksen ja hieronnan. Sarjana otettuna suositeltu hoitoväli 14 pv. Lisätietoa happohoidon vaikutuksista löydät tietopankista.

Jalkahoidoissa käytän Camillen 60 –sarjaa, jonka teho perustuu kamomillauutteen sisältämiin tehoaineisiin. Kamomilla on tehokas aktiiviaine, sillä se ennaltaehkäisee tulehduksia, laskee turvotusta ja uudistaa ihoa. Lakkauksessa käytän Mavalan lakkoja ja pikakuivattavaa suihketta. Suihke takaa nopeasti kuivuvan lakkauksen ja voit lähteä huoletta uusien kynsiesi kanssa.

Pedikyyri: Perusjalkahoito, joka sisältää kylvetyksen, kynsien leikkauksen ja viilauksen, kynsinauhojen siistimisen, kovettumien ja känsien poiston, hieronnan ja voiteen.

Pedikyyri lakkauksella: Perusjalkahoito, jossa varpaankynnet lakataan haluamallasi värilakalla.

Pikapedikyyri: Pikajalkahoito, jossa kyntesi leikataan ja viilataan, kynsinauhat siistitään ja jalat rasvataan.

Ylellinen pedikyyri: Hemmotteleva jalkahoito, joka sisältää kylvetyksen, kynsien leikkauksen ja viilauksen, kynsinauhojen siistimisen, kuorinnan, naamion, hieronnan, voiteen ja lakkuksen.

Varpaankynsien leikkaus ja viilaus: Varpaankynsien leikkaus ja viilaus kun et siihen itse pysty.

Käsihoidoissa käytän sekä Camillen 60 –sarjan voiteita ja öljyjä, että Mavalan lakkoja ja pikakuivattavaa suihketta. Suihke takaa nopeasti kuivuvan lakkauksen ja voit lähteä huoletta uusien kynsiesi kanssa.

Manikyyri: Hoito sisältää kynsien muotoon viilauksen, kynsinauhojen siistimisen ja hoitamisen, hieronnan, voiteen ja värillisen lakkauksen.

Pikamanikyyri: Lyhyt versio manikyyristä kun kätesi vaativat vain pikaista kaunistamista. Sisältää kynsien viilauksen, kynsinauhojen siistimisen, voiteen ja lakkauksen.

Kestovärjäys on edullinen ja helppo keino ehostaa kasvojen ilmettä. Kestovärjäyksessä värjätään ripset ja/tai kulmat ja väri pysyy henkilökohtaisesti parista viikosta jopa kuukausiin. Värjäyksen yhteydessä kulmat voidaan siistiä tai muotoilla.

Teen ripsienpidennyksiä monen vuoden kokemuksella ja olen käynyt useita sekä klassisten- että volyymiripsien koulutuksia. Teen ripset aina asiakkaan omaa ripseä kunnioittaen, jotta pidennykset eivät vahingoittaisi omaa ripseäsi ja ne pysyisivät kauniina mahdollisimman pitkään. Tämän takia pyydän uusia asiakkaita varaamaan aina uusien ripsien ajan, vaikka kyse olisi vain huollosta. Huollan muualta tulleita ripsiä vain jos ne on hyvin ja turvallisesti tehty. Muussa tapauksessa poistan ripset ja teen uudet. Uusien ripsien ajan varaamalla takaat siis sen, että pääset myös lähtemään kauniilla ja hyvin tehdyillä ripsillä. Tällaisessa tilanteessa en koskaan veloita ripsien poistosta mitään.

Käytössä väritön, erittäin vähähöyryinen liima. Sopii herkille silmille ja hiilimustalle allergisoituneille (mustan ripsiliiman väriaine).

Ripsilläni on aina viikon takuu. Jos huomaat, että ripsien kanssa on mitään ongelmia, ole yhteydessä minuun mahdollisimman pian. Jos et noudata mukaan saamiasi kotihoito-ohjeita, takuu ei ole voimassa.

Ennen ripsiin tuloa:

Tule aina ripsien laittoon ja huoltoon ilman silmämeikkiä. Silmämeikin poisto ei sisälly varattuun aikaan eikä hintaan ja meikkijäämät voivat vaikuttaa ripsien pysyvyyteen. Ota huomioon, että uusien ripsien tekeminen vie aikaa 1h-3h, huollot 60min-2h.

Ripsien oton jälkeen:

Älä mene saunaan, hikoile tai käytä silmämeikkiä ensimmäisen 24h aikana. Ripsiä ei kuulu hinkata, kosketella tai oikoa sormin - harjaa ripset ripsiharjalla päivittäin. Ripset tulee pestä ripsien pesuun tarkoitetulla pesuaineella päivittäin, jotta ripset pysyisivät puhtaina ja hygienisinä, sekä volyymiripsissä viuhkat kauniisti auki. Älä käytä pidennyksiesi kanssa ripsiväriä! Ripsivärin käyttö huonontaa pysyvyyttä ja pilaa volyymiviuhkat. Näin ollen ripsivärin käyttö myös vie ripsiltä takuun.

Pikahuolto klassiset 60min: Kun viime huollostasi on alle 2vk, tai tarvitset pientä ehostusta esim. juhlaa varten
Huolto klassiset 75min: Kun viime huollostasi on n.3vk
Huolto klassiset 90min: Kun viime huollostasi on n.4vk tai sinulla on tuuheat ripset
Pikahuolto volyymit 60min: Kun viime huollostasi on alle 2vk, tai tarvitset pientä ehostusta esim. juhlaa varten
Huolto volyymit 90min: Kun viime huollostasi on n.2vk
Huolto volyymit 120min: Kun viime huollostasi on n.3-4vk, tai ripsesi ovat tuuheat
Pikahuolto hybridit 60min: Kun viime huollostasi on alle 2vk, tai tarvitset pientä ehostusta esim. juhlaa varten
Huolto hybridit 90min: Kun viime huollostasi on n.2vk
Huolto hybridit 105min: Kun viime huollostasi on n.3-4vk, tai ripsesi oavt tuuheat
Uudet klassiset ripsienpidennykset: Kun sinulla ei ennestään ole pidennyksiä, tulet huoltoon muualta tai viime huollostasi on yli 5 viikkoa. Klassisissa yhteen omaan ripseen liimataan yksi kuitu.
Uudet volyymi ripsienpidennykset: Kun sinulla ei ennestään ole pidennyksiä tulet huoltoon muualta tai viime huollostasi on yli 5 viikkoa. Volyymeissa yhteen omaan ripseen liimataan useamman kuidun muodostama viuhka.
Uudet megavolyymi ripsienpidennykset: Kun sinulla ei ennestään ole pidennyksiä, tulet huoltoon muualta tai viime huollostasi on yli 5 viikkoa. Megavolyymi on kertaluontoisesti pidettävä erittäin tuuhea volyymipidennys.
Uudet hybridi ripsienpidennykset: Kun sinulla ei ennestään ole pidennyksiä, tulet huoltoon muualta tai viime huollostasi on yli 5 viikkoa. Hybridillä tarkoitetaan klassisen ja volyymin sekoitusta, yleensä 50/50 suhteessa.
Pidennysten poisto: Kun haluat, että pidennyksesi poistetaan.

Lashlift on uudenlainen kestotaivutus, jolla saavutat näkyvyyttä katseeseesi ilman ripsienpidennyksiä. Ripset taivutetaan ylös juuri sinulle valitun muotin avulla, erotellaan ja suoristetaan kauniin lopputuloksen saamiseksi. Useimmiten ripset myös kestovärjätään näyttävämmän tuloksen saavuttamiseksi. Kotikäyttöön voit ostaa ripsivärin korvikkeeksi mustapigmenttistä laminaattia, joka pysyy ripsillä 2-3 päivää ja samalla hoitaa ripsiäsi. Taivutus pysyy ripsissäsi oman ripsesi kasvusyklin mukaan, n.4-12vk. Taivutus ei itsessään loivene, vaan taivutuskohta kasvaa eteenpäin ja tilalle kasvaa uutta suoraa ripseä.

Kulmien laminointi eli Browlift on suosiotaan jälleen nostava palvelu, jossa kulmat kestomuotoillaan ripsien kestotaivutuksen tyylisellä tekniikalla. Kulmien laminointiin on omat, ihoystävällisemmät aineensa, mutta kemia on sama. Palvelussa kulmasi muotoillaan/taivutetaan haluttuun muotoon, kestovärjätään ja siistitään. Helppo, nopea ja kivuton tapa saada kulmiin hieman tuuheutta ja näyttävyyttä.

Kuumakivihieronta 30min: Puolen tunnin kuumakivihieronta, jonka sisällön voit valita itse, esimerkiksi jalat tai selkä ja hartiat.

Kuumakivihieronta 60min: Tunnin mittainen kokovartalohieronta kuumakivillä.

Jalkahieronta: Jalkapohjien, jalkapöydän ja säärten hemmotteluhieronta

Ihokarvojen poisto tapahtuu Alexandrian sokereilla. Sokeroin monen vuoden kokemuksella ja innolla. Sokerointi on erittäin suosituksi noussut tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja. Karvat voidaan poistaa hyvinkin lyhyinä (vähintään 2mm) ja vahauksesta eroten sokerointi ei ärsytä ihoa eivätkä karvat katkeile samalla lailla. Sokeri on vesiliukoista, jolloin se tarttuu vain karvoihin ja kuolleeseen ihosolukkoon, saat siis kuorinnan kaupan päälle. Lisätietoa sokeroinnista löydät tietopankista.

Ennen sokerointiin tuloa

Poistettavien ihokarvojen tulee olla vähintään 2 milliä pitkiä (mitta on yksilöllinen, sillä vakioasiakkaalla saattaa lähteä lyhyempikin karva, kun taas ensikertalainen saattaa joutua kasvattamaan enemmän mittaa.) Sheivaamatta täytyy olla siis yleensä toista viikkoa.

Sokeroinnin jälkeen

Sokeroinnin jälkeen seuraavaan vuorokauteen ei tule hikoilla tai käydä saunassa, sillä huokoset ovat yhä auki ja näin ollen myös infektioriski on korkeampi. Kainaloiden sokeroinnin jälkeen deodorantin ja antiperspirantin käytön voi aloittaa seuraavana päivänä, sokeroinnista lähtiessä saat talkkia tähän tarkoitukseen. Ihosi vaatii myös kotihoitoa, jotta välttyisit sisään kasvaneilta karvoilta, joista monet varsinkin talven kylminä aikoina kärsivät. Sinun tulee kuivaharjata tai kuoria ihosi noin kerran viikossa ja muistaa kosteutus.

Bikinilinja, string/pakaraväli vai brasilialainen?

Bikinilinja: Bikinialueen siistiminen alushousujen linjan mukaan
String/pakaraväli: Bikinialueen siistiminen alushousujen mukaan tai kapeammin ja pakaraväli
Brasilialainen: Yleisimmin kaikkien karvojen poisto sekä bikini- että pakaranvälialueelta. Häpykummulle voidaan myös jättää karvaa, esim. kiitorata tai pieni kolmio.

Sokerointihinnasto on suuntaa antava. Vakioasiakkaat ja helpot työt hinnoittelen aina käytetyn ajan mukaan. Huomioithan, että bikinialueen sokeroinnit on tarkoitettu vain naisille.

Juhlakampaus: Juhlakampaus viimeistelee iltasi ja kääntää katseita. Kampaus suunnitellaan yhdessä paikan päällä, esimerkiksi nutturakampaus.

Pikakampaus: Pikakampaus helpottaa valmistautumistasi pippaloita varten. Pikakampaus on puolen tunnin mittainen aika, jonka aikana ehditään yleensä kihartamaan, suoristamaan, tekemään lettiä tai muuta nopeaa. Jos haluat nutturan tai jotain vaativampaa, valitse juhlakampaus.

Meikkaukset toteutan Jane Iredale -mineraalimeikkisarjalla. Olen myös virallinen jälleenmyyjä, joten voit nauttia korkealuokkaisista tuotteista joka päivä.

Juhlameikki: Juhlameikki on sinulle, joka haluat näyttävän ja viimeistellyn meikin pohjasta silmiin ja huuliin. Juhlameikkiin voidaan lisätä irtoripset lisähinnasta.

Päivämeikki: Päivämeikki on juhlameikkiä kevyempi meikki, jossa pohjan lisäksi ehostetaan kevyesti myös silmiä, huulia ja kulmakarvoja. Jos haluat rajauksia, varjostuksia ja korostuksia, näyttävää silmämeikkiä tms. valitse juhlameikki.

Pikameikki: Pikameikki auttaa sinua, joka et halua tai osaa meikata kaikkea itse. Voit valita meikattavaksi silmäsi, huulesi ja kulmasi tai pohjan. Esimerkiksi tulet oman valmiin pohjan kanssa ja minä loihdin sinulle näyttävän silmämeikin. Tai olet aina miettinyt miten peittäisit punoittavan ihosi kunnolla. Tällöin minä meikkaan sinulle peittävän pohjan ja hoidat loppumeikin itse kotona.