Lahjakortit

Saat ostettua lahjakortin hoitolaan nopeasti ja kätevästi tältä sivulta. Syötä lahjakorttiin tarvittavat tiedot, valitse kortin ulkoasu ja anna maksutietosi. Saat tämän jälkeen lahjakortin sähköpostiisi, minkä sisältämä koodi toimii maksuna. Voit siis sisällyttää koodin myös omaan korttiisi tai jakaa sen lahjansaajalle vaikka tekstiviestillä. Lahjakortit ovat voimassa 6kk ostopäivästä.

Tiesitkö, että ostamalla lahjakortin tuet ja autat pieniä yrityksiä pysymään pystyssä? Ostaessasi lahjakortin, yrittäjä saa saman tien rahaa, jolla hän voi kattaa yrityksen juoksevia kuluja asiakasvirran tyrehtyessä. Lahjakortin voi ostaa isommallakin summalla, sillä sen voi aina käyttää myös osissa.

Jäikö lahjakortti käyttämättä? Ei hätää!

Kaikille käy joskus niin että saatu lahjakortti vain unohtuu kiireiden keskellä ja löytyy siivotessa hyllyn perältä. Koska tilanne on erittäin harmittava, hoitolani haluaa tarjota sinulle vielä mahdollisuuden käyttää vanhentunut lahjakortti. 10€ maksua vastaan saat lahjakortin aktivoitua ajanvarausta varten ja pääset nauttimaan hoidosta. Lahjakortin voi aktivoida vielä 2 kuukauden sisällä sen viimeisestä käyttöpäivästä. Ota yhteyttä hoitolaan ja anna lahjakorttisi tiedot. Pääset varaamaan ajan lahjakorttiasi vastaan ja voit maksaa aktivointimaksun hoidon yhteydessä.

Lahjakorttikoneen tarjoaa Timma, joka käsittelee maksut ja korttitiedot suojatusti.