Kasvohoito - Helsinki, Taka-Töölö

Kasvohoidot - Kaunis iho

Ihollesi kauneushoitola tarjoaa asiakkailleen monipuoliset kauneus- ja ihonhoitopalvelut. Ihonhoitosarjanani toimii saksalainen ammattikosmetiikkasarja Biodroga ja Biodroga MD, joissa yhdistyvät tarkoin valitut raaka-aineet ja tekninen osaaminen. Kasvohoidot räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Meiltä saat myös ohjeistusta jokapäiväiseen ihonhoitoon, sekä laadukkaat itsehoitotuotteet. Katso muut hoitolan tarjoamat palvelut täältä.

Perinteiset kasvohoidot ja happohoidot

Hoitolan valikoimaan kuuluu erilaisia kasvohoitokokonaisuuksia kaikille ihotyypeille. Useimmissa hoidoissa voit valita kuorinnan tai timanttihionnan, sekä hemmotella itseäsi hieronnalla. Biodroga MD -happohoidoilla voidaan hoitaa tehokkaasti useita ihon ongelmia, mm. pigmentaatiomuutokset, arvet ja iän tuomat juonteet. Hoidot sopivat erinomaisesti myös miehille. Katso alla olevista kuvista esimerkkejä hoidon tuloksista. Lisää happohoidon vaikutuksista voit lukea tietopankista.

Lisää kuvia galleriassa.

Palvelukuvauksista löydät hoitokokonaisuuksien kuvaukset ja mitä ihon ongelmia kullakin hoidolla käsitellään. Autan mielelläni oikean hoidon valitsemisessa, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Tervetuloa Ihollesi -kauneushoitolaan Helsingin Taka-Töölöön!

Hinnasto

Tehokas pikakasvohoito 65€
Klassinen kasvohoito 85€
Täydellinen kasvohoito 95€
Klassinen ihonpuhdistus 75€
Timanttihionta 80€
Happohoito 85€
    3 hoidon sarjana 240€
    4 hoidon sarjana 310€
    5 hoidon sarjana 375€

Ajankohtaista

Varotoimenpiteet koronaa varten

1. Tule hoitoihin vain täysin terveenä ja peru aikasi lyhyelläkin varoitusajalla jos saat oireita!

2. Pese kätesi WC -tiloissa heti hoitolaan saavuttuasi.

3. Suosittelemme hengityssuojaimen käyttöä palveluissa joissa se on mahdollista. Tarjoamme ilmaisen kertakäyttömaskin asiakkaillemme.

Vallitsevan koronatilanteen takia hoitola tarjoaa asiakkailleen ilmaisen kertakäyttömaskin ja kassalta löydät käsidesin. Pyydämme, että peset kätesi WC -tiloissa heti hoitolaan saavuttuasi. Tulethan hoitoihin vain täysin terveenä ja oireettomana. Asiakkaiden turvallisuuden takaamiseksi kuljen mahdollisuuksien mukaan vain omalla autolla töihin ja treenaan salin sijasta kotona, sekä käytän hoitolassa kirurgista hengityssuojainta.

Uusi hinnasto astuu voimaan 1.2.2021

Hoitola on palvellut teitä jo kohta 3v ja on tullut aika tarkistella hinnastoa. Mm. vuosittaiset indeksikorotukset vaikuttavat liikkeeni menoihin joka vuosi. Korotukset ovat erittäin maltilliset ~5% ja se koskee vain osaa palveluista. Vastapainona ihonhoitotuotteiden hinnat laskevat! Uudet hinnat ovat näkyvissä jo nettisivuilla ja ajanvarauksessa.

Klikkaamalla nettiajanvaraukseen

Hoitola etsii vahvistusta - olisitko se sinä?

Oletko ripsiteknikko, kulma-artisti, kynsien tekijä, hieroja, pistoshoitaja tai muu kauneusalan yrittäjä? Sinulta löytyy jonkin verran kokemusta ja kouluttaudut/olet valmis kouluttautumaan säännöllisesti laadun ja tietotaidon ylläpitämiseksi? Hoitojen suuren kysynnän vuoksi etsin hoitolalle vuokratuolilaista toiseen hoitohuoneeseen. Vuokra on erittäin kilpailukykyinen 450€/kk, alussa myös prosenttivuokra mahdollisuus. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!